Oops...
Slider with alias home slider not found.

Veerdes

La formació saludable és clau per assolir un canvi, ja sigui a nivell empresarial o individual. Si a més a més li afegim ganes i acompanyament, l’èxit està assegurat.

Si creus que t’has de cuidar més i no saps per on començar, o ets una empresa i vols formar els teus treballadors/es i ajudar a fer més saludable el seu dia a dia Veerdes és per tu.

¿Qui sóc?

Hola, em dic Ester Segarra i et vull ajudar a adoptar hàbits més saludables.

Ofereixo acompanyament a les persones que s’han decidit a cambiar d’hàbits per millorar la seva salut. I assessorament per empreses que volen transformarse en espais potenciadors d’hàbits saludables.

Serveis per a empreses

Invertir en salut és augmentar el rendiment i la qualitat de vida de les persones que formen una empresa.</p> <p>A més de reduir l’absentisme i fer créixer la motivació, per cada euro destinat a la promoció de la salut dels treballadors, l’empresa recupera entre 2’5€ i 4,8€.</p> <p>Et proposo crear un pla d'empresa saludable per millorar els hàbits de les persones que integren l’empresa. Continguts per enviar de forma periòdica i tallers sobre alimentació saludable. Consulta els meus serveis per a empreses.

Serveis per a particulars

Vols canviar d’hàbits i no saps per on començar?</p> <p>Has intentat fer dieta varies vegades sense resultats durables?</p> <p>T’ofereixo un acompanyament per assolir les teves fites relacionades amb els hàbits de salut.